Publicat pe Lasă un comentariu

Cum aleg salteaua potrivită ?

 

Astăzi vrem să răspundem la întrebarea cel mai des întâlnită din partea voastră “Cum aleg salteaua potrivită?” , pentru a vă lua această grija noi ne-am gândit că ar fi mai simplu să o faceți chiar voi ,selectând la efectuarea comenzii, densitatea corespunzătoare greutății dumneavoastră.

Menționăm că aceste densități au fost testate și garantăm confortul necesar chiar și celor mai “pretențioase” corpuri.

 

Densitate:

20kg/mc – între 45kg-65kg

25kg/mc – între 65kg-85kg

30kg/mc – între 85kg-105kg

35kg/mc – între 105kg-125kg

40kg/mc – între 125kg-145kg

 

 

Important! Pentru cei cu probleme la coloană este indicat să respecte sfatul medicului după caz “saltea mai fermă/moale, cu arcuri sau arcuri și spumă” , această problemă poate fi rezolvată selectând densitate mare pentru ferm respectiv densitate mică pentru moale.

Saltelele de copii sunt special concepute pentru greutatea unui nou născut cu vârsta de până în 3 ani.

 

Făcând acest lucru până și noi ne-am întrebat “Dar dacă partenera/ul are mai mult sau mai puțin in greutate? Eu ce fac? Nu voi dormi confortabil/ă?” , prin acestă întrebare noi venim cu o inovație numită DUAL , bineînțeles aceasta se adresează modelelor ce depășesc lățimea de 140cm.

Sistemul DUAL este benefic partenerilor ce au mai mult sau mai puțin în greutate sau doresc un grad de confort diferit.

Prin acest sistem DUAL va apărea și o ultimă întrebare “Dar la mijloc nu vor apărea deformări ?” ținem să vă anunțam că acest sistem DUAL a fost testat ani la rând cu diferite dimensiuni/înălțimi și densități, iar răspunsul este categoric cel așteptat și garantat de către noi că nu vor apărea deformări la mijloc.

Pentru cei care optează pentru modelul DUAL pot selecta opțiunea DUAL sau cea Standard(saltea clasică) , pentru cei care vor opta pentru sistemul DUAL selecția făcută la DENSITATE nu va fi luată in considerare pentru ca veți fi contactați ulterior pentru a ne comunica greutatea exactă ori aceasta poate fi menționată in câmpul “alte detalii” la finalizarea comenzii.

 

De reținut! Selectarea densității sau alegerea sistemului DUAL nu va crește prețul inițial al modelului dorit dar trebuie să aveți în vedere că la alegerea unui produs doar din spumă sau spumă+Memory nu i se poate atribui strat superior de FreshGel sau Latex fără ca prețul să varieze, acestă inovație a fost creată special pentru a vă da oportunitatea de a avea propriul confort împărtășind același pat cu partenerul.

 

În imaginea atașată care este cu titlu informativ vă prezentăm un exemplu de saltea DUAL aceasta poate fi clasică(doar spumă) sau cu strat superior de MemoryFoam/FreshGel sau Latex.

 

Î:Ce este stratul superior?

R:Stratul superior este un adaos de 1-7cm format din MemoryFoam , FreshGEL sau Latex , acesta crește confortul in funcție de densitatea dorită.

 

Pentru orice nelămurire sau pentru mai multe detalii nu ezitați să ne contactați!

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.