Termeni și condiții

I. Informații personale

Sunteți de acord ca furnizarea serviciilor sau produselor să înceapă imediat după îndeplinirea tuturor formalităților de înregistrare cerute. Informațiile furnizate trebuie să fie corecte. Optând pentru înregistrare, vă obligați să ne furnizați corect numele, adresa și alte informații utile. Pentru corectarea sau actualizarea acestor informații accesați zona de date personale din contul dumneavoastră. Prin accesarea contului și utilizarea parolei personale sunteți responsabil pentru toate acțiunile care decurg din folosirea acestora.

S.C Family Flexx S.R.L nu poate fi făcută responsabilă pentru erorile survenite în urma neglijenței utilizatorului privind securitatea și confidențialitatea contului și parolei sale

II.  Securitatea datelor personale

Datele dumneavoastră personale vor putea fi utilizate de către S.C Family Flexx S.R.L. pentru confirmarea comenzilor, informarea prin e-mail, poștă sau alte mijloace de comunicare despre acțiunile ulterioare, realizarea de rapoarte statistice etc. Ele vor putea fi transmise autorităților în drept cu scopul verificării tranzacțiilor comerciale sau altor autorități în drept pentru efectuarea oricăror verificări justificate în baza legii.

Datele furnizate de către clienți sunt strict confidențiale. S.C Family Flexx S.R.L. se angajează în fața clienților săi să nu furnizeze aceste date unor terțe persoane sau companii și să le utilizeze strict pentru uzul relației de afaceri dintre client și S.C Family Flexx S.R.L. Acest site folosește măsuri de securitate împotriva pierderii, alterării sau folosirii greșite a informațiilor care se află în controlul nostru.

S.C Family Flexx S.R.L se obligă să respecte drepturile dumneavoastră conferite de Legea 677/2001, iar la cererea dumneavoastră trimisă către S.C Family Flexx S.R.L, se obligă: să rectifice, actualizeze, blocheze, șteargă sau transforme în date anonime, în mod gratuit, datele a căror prelucrare nu este conformă dispozițiilor Legii nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, să înceteze prelucrarea datelor dumneavoastră personale.

S.C Family Flexx S.R.L certifică faptul că va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comerțul electronic, precum a Ordonanței nr. 130/2000 privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță cu modificările ulterioare. Printre aceste drepturi se numără (enumerarea neavând un caracter limitativ):

 1. dreptul de a cere ca S.C Family Flexx S.R.L să vă confirme dacă prelucrează sau nu datele dumneavoastră personale, în mod gratuit pentru o solicitare pe an;
 2. dreptul de a cere ca S.C Family Flexx S.R.L să rectifice, actualizeze, blocheze sau șterge, în mod gratuit, acele date furnizate a căror prelucrare nu este conformă dispozițiilor Legii nr. 677/2001;
 3. dreptul de a cere ca S.C Family Flexx S.R.L să înceteze, în mod gratuit, prelucrarea datelor sale personale;

ORICE ÎNCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONȚINUTUL SITE-ULUI www.familyflexx.ro SAU DE A AFECTA PERFORMANȚELE SERVERULUI PE CARE RULEAZĂ SITE-UL www.familyflexx.ro VA FI CONSIDERATĂ O TENTATIVĂ DE FRAUDARE A SITE-ULUI ȘI VA PUNE ÎN MIȘCARE CERCETAREA PENALĂ ÎMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE AU ÎNCERCAT ACEST FAPT.

III. Copyright

Întregul conținut al site-ului www.familyflexx.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, scripturi, programe și alte date – este proprietatea S.C Family Flexx S.R.L și a furnizorilor săi și este apărat de legea pentru protecția drepturilor de autor și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul S.C Family Flexx S.R.L a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare.

IV. Accesul la site

S.C Family Flexx S.R.L garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal, pe acest site și nu îi conferă dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei S.C Family Flexx S.R.L fără acordul scris prealabil al acesteia.

V. Descrierea produselor

Descrierea produselor se află în cadrul paginii de detaliu a fiecărui produs în parte.

Atenție: fotografiile produselor sunt cu titlu de prezentare! Pentru fiecare produs în parte aveți o descriere completă cu ceea ce este inclus în prețul produsului.

VI. Preț

Prețurile prezentate includ TVA (19%).

Prețul prezentat pe factură va fi același cu cel prezentat pe site la momentul efectuării operațiunii, preț la care se adaugă costurile de livrare, dacă este cazul.

Politica noastră de prețuri sunt corecte și stabile pe termen lung.
Toate prețurile produselor în acest site sunt exprimate în RON și includ TVA. Preturile nu includ taxele de transport. Taxa de transport este adăugată la finalizarea comenzii peste prețul produsului. Transportul este inclus la produsele ce depășesc 200 RON.
Family Flexx își rezervă dreptul de a anula livrarea unui produs dacă prețul afișat a fost unul eronat. În cazul în care prețurile la produse/promoții au fost afișate greșit, inclusiv din cauza faptului că au fost introduse greșit în baza de date sau se lucrează la site, ne alocam dreptul de a anula livrarea respectivului produs și de a anunța clientul telefonic sau prin e-mail în cel mai scurt timp despre eroarea apărută dacă produsul nu s-a livrat încă.

VII. Reclamații și retururi

Toate reclamațiile referitoare la lipsuri din colet respectiv facturare greșita, vă rugam să le efectuați în termen de 3 zile de la primirea coletului.

Nu veți suporta nici o taxă în plus în afara cheltuielilor poștale sau curierat la returnare. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru reclamațiile primite peste aceasta perioadă.

Va rugăm ca toate sesizările referitoare la produse, colete, facturare, etc. sa le efectuați în scris pe adresa de email office@familyflexx.ro.

VIII. Politica de returnare

Potrivit articolului 9 alin.1 din Ordonața Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, aveți dreptul de a vă retrage din contractele încheiate la distanță, fără a preciza motivele, în termen de 14 zile de la data la care intrați dumneavoastră sau o parte terță, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a produselor/a ultimului produs.

Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract, utilizând o declarație neechivocă transmisă prin e-mail.

Dacă vă retrageți, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastră, inclusiv costurile livrării, cu excepția costurilor suplimentare determinate de faptul ca ați ales altă modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informați cu privire la decizia dumneavoastră de a va retrage din prezentul contract. Vom efectua această rambursare folosind aceeași modalitate de plată ca și cea folosită pentru tranzacția inițială, cu excepția cazului în care v-ați exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări.

Expediați produsele sau înmânați-le direct nouă la adresa Str. Plăieșilor, oraș Tîrgu-Frumos, Jud. Iași fără întârzieri nejustificate și în decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ați comunicat retragerea. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Va trebui să suportați costul direct al returnării produselor.

Sunteți responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezultă din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităților și funcționării produselor.

Pentru returnarea produselor comercializate de Family Flexx ne puteți contacta telefonic la numărul 0722 917 027 sau 0745 558 228.

Operatorii noștri vă vor oferi suport în alegerea modalității de returnare și vă vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat.

IX. Termen de livrare

La comanda sau înregistrare pe site vă rugăm să nu omiteți furnizarea corectă a datelor dumneavoastră sau ale firmei dumneavoastră. Comanda va fi confirmată la adresa de e-mail furnizată. Termenul general este de 24-48 de ore, excepție fiind atunci când produsul nu se află în stoc ori făcând saltelele atipice unde termenul de livrare este de maxim 14 zile. Dacă vor interveni modificări cu privire la acest termen veți fi informați în e-mail-ul de confirmare a comenzii. Orice comandă online este valabilă numai dacă e confirmată telefonic de către firma Family Flexx S.R.L.

X. Plata serviciilor

Plata serviciilor conform acestor Termeni și Condiții se poate efectua cu numerar ramburs la primirea coletului.

Plata se poate realiza prin ramburs la primirea coletului sau cu ordin de plată (daca cumpărătorul solicită express acest lucru). Pentru plata cu OP, cumpărătorul va contacta S.C Family Flexx S.R.L, va trimite o copie a ordinului de plată pe mail sau fax. Data comenzii de la care se va calcula termenul de livrare va fi făcută din ziua în care banii vor fi vizibili in contul S.C Family Flexx S.R.L.

Pentru plata cu OP datele societății sunt următoarele:

S.C Family Flexx S.R.L, cu sediul în Str. Plăieșilor, oraș Tîrgu-Frumos, Jud. Iași, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J22/1130/02.05.2017 Cod Fiscal RO 37486040, cont RO39BTRLRONCRT0396769501deschis la Banca TRANSILVANIA, email: office@familyflexx.ro, tel. 0722 917 027.

XI. Litigii

Orice litigiu apărut în legătură cu utilizarea acestui serviciu va fi rezolvat pe cale amiabilă.

În cazul în care nu s-a reușit ameliorarea conflictului pe cale amiabilă, competența revine instanțelor de judecată române.

Fiind de acord cu aceste Termene si Condiții clientul își asumă în totalitate aceste riscuri.

XII. Cookies

Website-ul nostru folosește cookie-uri pentru:

 • a înțelege cum sunt utilizate site-urile noastre la nivelul ansamblului de vizitatori, pentru a putea îmbunătăți experiența de utilizare.
 • a vă oferi informații consistente și relevante atât pe durata vizitei cât și ulterior, cum ar fi afișarea de reclame în campanii de Google Remarketing
 • a oferi serviciile necesare pentru utilizarea în cele mai bune condiții a website-urilor noastre

Folosind site-ul nostru sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor, însă aveți libertatea să vă schimbați setările browser-ului dacă doriți să le ștergeți sau să le blocați.

Veți obține cea mai bună experiență de utilizare și veți beneficia de funcționalitățile suplimentare, cum ar fi: sondaje, butoane pentru social media etc.

Ne veți ajuta să îmbunătățim site-ul – este important ca noi să înțelegem cum sunt utilizate site-urile noastre pentru a le perfecționa:

 • cele mai populare pagini – astfel le putem face cât mai accesibile
 • care pagini nu sunt folosite – astfel vom îndepărta conținutul inutil
 • ce informații se caută – astfel vom facilita accesul la informațiile cerute de utilizatori
 • unde apar erori – ca sa le putem repara
 • unde trebuie să ne focalizam eforturile de dezvoltare pentru a fi la zi cu tendințele de utilizare a browsere-lor (Internet Explorer, Firefox, Safari) și aparatura folosită (tablete, desktop-uri, mobile).

XIII. Newsletter

Newsletter-ul S.C Family Flexx S.R.L (denumit în continuare newsletter) este un serviciu gratuit furnizat de către S.C Family Flexx S.R.L clienților și vizitatorilor (denumiți în continuare utilizatori) site-ului (denumit în continuare www.familyflexx.ro) căruia i se aplică următorii termeni si următoarele condiții:

Newsletter-ul reprezintă un mesaj electronic (e-mail) livrat regulat de către S.C Family Flexx S.R.L utilizatorilor abonați care își dau acordul cu privire la Termenii si Condițiile expuse în prezentul regulament. Orice utilizator se poate abona la Newsletter în mod gratuit.

Abonarea la Newsletter se face prin completarea oricărui formular din site. O dată completat formularul, utilizatorul își dă acordul în mod expres și neechivoc cu privire la toate prevederile acestor Termeni și Condiții.

Termenul  „utilizator” este folosit pentru toate persoanele fizice și/sau juridice care completează orice formular din site-ul www.familyflexx.ro indiferent de motivul pentru care o fac.

Termenii „regulament”, „acord”, „termeni și condiții” sunt folosiți pentru a desemna prezentele condiții de utilizare

Acești Termeni și Condiții sunt stocați de către S.C Family Flexx S.R.L și sunt accesibili pe site în limba română. Termenii și condițiile acestui site pot fi schimbați în orice moment de către S.C Family Flexx S.R.L prin actualizarea lor pe www.familyflexx.ro

Pentru a beneficia de continutul informational al Newsletter-ului pus la dispozitie de Family Flexx S.R.L, sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dvs. in functie de specificatiile din formularul aferent.

Nu este permisă introducerea de date false sau de date care nu vă aparțin.

Furnizorul își rezervă dreptul de a refuza fără o notificare prealabilă atât comenzile cât și abonarea la newsletter dacă se observă că datele introduse în formular nu sunt reale.

S.C Family Flexx S.R.L respectă dreptul la intimitate al Utilizatorului, iar în cazul în care utilizatorul nu dorește să mai primească newsletterele trimise de acesta, este suficient să se dezaboneze și utilizatorul nu va mai primi newslettere ulterioare.

Furnizorul poate colabora cu terți pentru a vă putea oferi în condiții optime acest serviciu gratuit.